Energikliniken 

"Frigör den helande kraften som ligger vilande i din kropp" 

Hej!

 

 

Jag heter Aneta Månsson och driver Energi Kliniken.


Februari 2012 valde jag att utbilda mig i Reikihealing. Då började min resa med energi. En beskrivning av Reiki är helt enkelt ”healing genom handpåläggning”, där du genom dina händer kanaliserar den livsenergin in i den behandlades kropp. Kursen hjälpte mig mycket, att resa sig efter en tuff period i livet, börja tänka klart och hitta min egen kraft.


 

Till årets slut 2013 blev jag klar som Diplomerad Zonterapeut, efter 1 år studier i Komplementär Medicinska Högskolan i Staffanstorp. I utbildningen ingick zonterapi, sjukdomslära, farmakologi, akupressur, meridianlära, öronakupunktur, meditation, m.m.


Jag har alltid varit intresserad av medicin, speciellt natur medicin så det kändes helt naturlig för mig att välja zonterapi. Det är fantastisk holistisk terapi som behandlar kroppen som helhet och når mottagaren på flera plan – fysisk, mentalt och själsligt.


Jag stortrivs att hjälpa människor att må bra och hitta vägen till hälsa och deras helande kraft. Allt detta på helt naturlig sätt utan biverkningar som gör de ännu mer sjuka.


 

Välkommen att prova själv!


Hälsningar,

Aneta