top of page

Reikihealing

Reiki är en mjuk och samtidig effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Den syftar till att hjälpa kroppen och sinnet att finna lugn och ro. I detta tillstånd av stillhet och avslappning kan din kropp återhämta och läka sig själv. Reiki är vägen till ett liv i balans och harmoni.

Ansiktsmassage med akupressur/ Naturlig Facelift


Vill du se yngre ut, få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och ålderfläckar i ansikte – och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

Naturligt Facelift är en varsamt och behaglig behandling som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna riktigt lift utan kirurgiska ingrepp.

Metoden är unik kombination av beprövade Japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktreflexologi, som förfinas och anpassas till modernt västerlands tänkande.

Genom bland annat effleurage, friktion och lätta manipulationer ökas blodcirkulationen och den cellulära syresättningen vilket ger huden en friskare lyster

Vad händer i kroppen när du får Naturlig Facelift – behandling?
- Det lymfatiska flödet förbättras – gifter transporteras bort från huden
- Ansiktsmusklerna stärks – bidrar till att förebygga/förbättra slapp hud
- Tillståndet i huden repareras och balanseras – fördröjer åldrandeprocessen
- Muskelspänningar löses upp – ger avslappning
- Nervsystemet stimuleras och balanseras
- Kroppens energisystem balanseras – förbättrar den allmänna hälsan

Klassisk Svensk Massage

Klassisk svensk massage är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro hormoner.

Zonmassage


Bl​andning av massage och zontera​pi som ​är inriktat åt ditt problem. Rekommenderas vid ont i axlar, rygg eller ischias.


Indisk Ayurvedisk Huvud- och Ansiktsmassage


Indisk Huvud och Ansikts massage är en avslappnande, skön och rejuvenerande behandling. Ayurveda rekommenderar daglig massage av huvudet, då cirkulationen till och från huvud kan vara begränsad av spänningar i muskel och bindväv. Detta minskar flödet av energi och syre. Massagen lösgör och förebygger blockeringar i kroppens olika cirkulationssystem, renar och återhämtar huden. 

Behandlingen är bra för problem med stress, huvudvärk och oro samt spänningar i huvud, nacke och ansikte.


Huvudmassagen utförs på sittande klient med olja och ansiktsmassagen utförs på liggande klient på massagebänk med olja.

Du kommer att få olja i håret så du kan ta med dig en mössa som täcker huvudet efter behandling.


Behandlingen tar ca 60 min inkl. avslutande vila.
I

bottom of page